CAPPAC BULGARIA е официален представител и ексклузивен вносител на богата гама продукти за мебелното производство на най-известния в бранша турски холдинг CAPPAC.
В далечната 1965г. CAPPAC възниква в Турция като малка фирма, а през 1991г. прераства в голяма фабрика, която и до днес е лидер на пазара и непрестанно диверсифицира своя бизнес.
През 2014 година компанията стъпва и на българския пазар чрез ексклузивния си представител CAPPAC BULGARIA , който откри първия за град Пловдив и за страната Магазин Cappac.
Предлагаме на своите клиенти мебелни вратички от най-високо качество (вакуумно-мембранни, акрилни , постформинг и ламинирани вратички), мебелен обков, всички видове мебелни аксесоари,уреди за вграждане и други. Предлагаме още интериорни решения, изготвяме индивидуални проекти и 3D-визуализации.

Политика за качество
В условията на постоянно нарастващите конкуренция и изисквания от страна на клиентите по отношение на качеството, ние от CAPPAC BULGARIAразработихме ПОЛИТИКА ЗА КАЧЕСТВО, която е ориентирана към удовлетворяване интересите на настоящите и бъдещите ни клиенти.
За да реализираме своята политика, си поставихме следните цели:

1) Ние никога няма да забравим,че съществуваме благодарение на нашите клиенти, и ще се стараем да предвиждаме бъдещите им желания, както и да надминаваме техните очаквания.
2) Ще се стремим към непрекъснато усъвършенстване и повишаване качеството на предлаганите от нас продукти, защото качеството е бъдеще и успех за нашата фирма.
3) Ще разбираме и реализираме развитието на нашите служители като развитие на нашето качество, за да запазим жизнеността на екипния дух.
4) Ще изградим трайни и взаимоизгодни отношения със своите доставчици и партньори.
5) Ще предприемем мерки за ограничаване на професионалните рискове, пораждащи трудови злополуки и професионални заболявания, както и специални мерки за опазване на околната среда.